• Dakkapel

  Plaatsen geïsoleerde opbouw en dakkapel

 • Dakkapel familie

  Plaatsen geïsoleerde dakkapel met dubbele beglazing en binnenaftimmering

 • Plaatsen dakraam

  Plaatsen dakraam tussen gordingen

 • Plaatsen dakraam familie

  Plaatsen van geïsoleerde dakraam tussen gordingen

We zijn een begrip in Arnhem en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen en dakkapellen

Dakramen, dakkapellen kozijnen in alle gewenste maten tot alle soorten materialen. Of het nu op zolder tussen de gordingen geplaatst moet worden of dat er gordingen aangepast moeten worden alles is mogelijk.

Bekijk voor dat u een dakraam gaat plaatsen of vervangen welke afwerking juist is. De binnenafwerking en de interieurafwerking van uw dakraam en/of dakkapel bepaalt voor voor groot gedeelte de sfeer van de ruimte. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Het team van Schneider Montage bestaat uit zeer gedreven en ervaren timmermannen. Door de jaren lange ervaring met de bouw en ontwikkeling van dakkapellen mogen wij ons met recht “de dakkapellen specialist” noemen.

We hebben onze kennis en knowhow samengebracht, en dat is zeker te zien in de verfijning van de details. Als dakkapellen specialist houden we ons continu bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. milieuvriendelijkere materialen en materialen met een nog langere levensduur.

Bovendien verdiepen we ons als dakkapellen specialist in de wensen van de klant, geven we u een eerlijk en goed advies en komen we altijd onze afspraken na. Als dakkapellen specialist vinden we het vanzelfsprekend dat we de tijd voor u nemen en een uitstekende after sales bieden.

Voordelen dakkapellen en dakramen van Schneider Montage

– meer ruimte en lichtinval
– hogere verkoopwaarde van uw woning
– direct resultaat
– maatwerk

© Copyright - Schneider Montage