Waarom kunststof

Kunststof Kozijnen Tien Keer Voordeel

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde biedt, heeft Marik Kunststof Techniek een opsomming gemaakt. Ons visitekaartje zijn immers de kunststof kozijnen! Niet zomaar. Wij gaan voor het beste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!

Duurzaam

Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Bovendien krijgt u een recyclegarantie, conform de eisen van duurzaam bouwen.

Onderhoudsarm

Kunststof hoeft niet geschilderd te worden. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Ook verdient u terug in uw onderhoudsbudget.

Isolerend

De profielen omvatten meerdere kamers. Deze kamers zorgen voor warmte- en geluidsisolatie. Verder zorgt de voorkamer voor optimale ontwatering

Inbraakwerend

Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintert het niet!
Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2

Brandveilig

Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar. Ze vallen in de klasse B1 volgend DIN 4102.

Veelkleurige mogelijkheden

Behalve de reguliere wit en crèmekleurige kozijnen, heeft Schneider Montage meer keuze mogelijkheden. Zo kunnen zowel de kozijnen als draaidelen worden voorzien van een renolittoplaag (houtnerfstructuur). Deze laag is in tal van kleuren leverbaar.
Kleurechtheid van de toplaag wordt gegarandeerd volgende de DIN- en NEN-richtlijnen. Afhankelijk van de kleurstelling loopt de 100% kleurgarantie op tot 10 jaar.

EPN Bouwbesluit

In onze kozijnen kunnen verschillende paneeldiktes worden toegepast overeenkomstig het bouwbesluit en dragen aan de gevel bij volgens de Energie Prestatienorm van 1.2 voor gevels.
Met HR+glas (Hoog Rendement) en warmte-isolerende panelen voldoen we aan de huidige energienormen.

Wind- en waterdicht

Voor wat betreft de luchtdoorlatendheid kunnen onze gevelelementen ingedeeld worden volgens NEN 3661, klasse K 100.

Onze producten, dus profielen plus assemblage, zijn gecertificeerd.

Aanpasbaar bouwen

Steeds meer woningen moeten tegenwoordig ‘levensloopbestendig’ zijn, zodat mensen op oudere leeftijd of bij invaliditeit hun huis niet hoeven te verlaten. Om hieraan te voldoen biedt Marik Kunststof Techniek een aantal handige oplossingen, zoals bijvoorbeeld de verlaagde onderdorpel. Verder houden we rekening met deze ontwikkeling bij de detaillering en het aanbrengen van hang- en sluitwerk

Stijlvol

Door de strakke vormgeving en subtiele belijning oogt kunststof zowel binnen- als buitenshuis uiterst fraai. De kozijnen ogen jarenlang bij weer en wind continu afgewerkt en als nieuw!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *