Wat vinden onze klanten van Schneider Montage

Ons bouwbedrijf is de afgelopen 14  jaar niet onopgemerkt gebleven in de wereld van renovatie, aanbouw, verbouwing en nieuwbouw. We hebben gaandeweg al vele klussen, groot of klein, met succes voltooid. Onze klanten zijn het met ons eens!

Dhr. Schneider is bedachtzaam, bekwaam en vlot. Hij levert met zijn compagnon zeer goed werk af (ramen vernieuwen en een houten kozijn plaatsen), tegen een redelijke prijs. Hij laat geen rommel achter. Kortom, een vriendelijke en deskundige werker, die ik zeker zal vragen bij een volgende klus voor het huis. Zeer aan te bevelen!

Rapportcijfer 9.0

Mijn man en ik wilde graag verbouwen. Na verschillende offertes bekeken te hebben, bleek Toni Schneider niet alleen de beste offerte te hebben, maar ook de meest gedetailleerde. Bij het maken de offerte was Toni ook de enige die alles gelijk goed opmat en geen ruwe schattingen maakte.

Tijdens de klus van bijna vier weken was het huis iedere avond opgeruimd! Zijn advies en ervaring hebben wij ook goed gebruikt. Schneider Montage raden wij ook iedereen aan!

Rapportcijfer 9.5

Het contact verliep heel goed. Het overleg met en de uitleg van de heer Schneider was heel goed. Hij houdt zich aan zijn afspraken. De klus (verbouwen achtergevel: keukendeur vervangen door een raam, achterraam vervangen door openslaande deuren en plaatsen convectorput) is uitstekend uitgevoerd. We zijn heel tevreden.

Rapportcijfers 9,7

We hebben Toni Schneider gevraagd om te kijken of onze betimmering/ kozijnen aan vervanging toe waren en zo ja in welke mate. Ook moest er op sommige plaatsen dubbel glas worden geplaatst.

Hij heeft ,in tegenstelling tot andere bedrijven die ook een inschatting hebben gemaakt, een eerlijke inschatting gemaakt van wat wel en wat niet nodig is/ was. Zo heeft hij mij behoed voor onnodige kosten. Daarnaast houdt hij zich netjes aan gemaakte afspraken (o.a. voor wat betreft het sturen van offertes en specificeren van offertes).

Ook heeft hij hetgeen wat wel moest worden aangepakt netjes en vakkundig afgewerkt en is hij een prettig persoon om in huis te hebben.

Rapportcijfer 9.7
Ik zou zowel hem als zijn compagnon Dave bij iedereen aan kunnen raden.

Offerte

Toni is een zeer vriendelijke vakman die de klus uitvoert alsof het om zijn eigen huis gaat. Met zijn maat Dave heeft hij het dubbele glas keurig geplaatst en de boel netjes opgeruimd achtergelaten. Het is prettig om Schneider montage in huis te hebben rondlopen: het is zeer goed voor de sfeer en op elke klusvraag komt een antwoord!

Rapportcijfer 9.3

Prima klusbedrijf. Contacten verliepen prima en de uitvoering van de klus was 100%. Een aanrader!!

rapportcijfer 9.1

Opslaan